Verlovingsringen

Wij begeleiden u graag op dit onvergetelijke moment van uw leven. Uw verlovingsring wordt gepersonaliseerd volgens uw voorkeuren en zal u heel lang met trots vergezellen.

Trouwringen

U en uw partner treden toe tot de Geretti-familie bij het selecteren van uw trouwringen. Uit de vele stijlen en ontwerpen kunt u degene kiezen die het beste bij uw verlovingsring past of prachtig op zichzelf staat.

Op maat gemaakte sieraden

Ons team van hoogopgeleide en ervaren juweliers zal met u en onze on-site meesterjuwelier samenwerken om uw visie van verbeelding naar realiteit te transformeren. De zorg die we tijdens het hele proces besteden, resulteert in een stuk dat klassiek en tijdloos is.

Sinds 1929

Geretti is een familiebedrijf
gevestigd in Antwerpen, België.

Elke klant wordt als een partner beschouwd en die relatie is voor ons net zo kostbaar als de helderste diamant.

Antwerpen's Most Brilliant

Geretti is gecertificeerd voor het kwaliteitslabel van de Stad Antwerpen en het Antwerp World Diamond Centre, het platform van de Antwerpse diamantsector. Dit kwaliteitscertificaat verkregen we na een onafhankelijk audit door een erkende auditor, die onze manier van werken grondig doorlicht en het certificaat alleen aflevert na een positieve evaluatie. U bent zeker dat wij rigoureuze kwaliteitsvereisten aanhouden, Geretti is dan ook ‘Antwerp’s Most Brilliant-juwelier’.

80’s Festival

KLANTENSERVICE

Sieradenontwerp op maat

We kunnen elk juweel maken volgens een foto of idee dat speciaal voor jou met de hand wordt gemaakt.

Fijne sieradenreparatie

Onze meester-goudsmid en -zetter kunnen elk sieraad herstellen, zodat u het zonder zorgen en zonder grote investering kunt dragen.

Bruids & Jubileum

Veel van onze klanten komen bij ons terug voor het ideale stuk om een jubileum te markeren - mijlpaal of speciale gelegenheid. Of u nu op zoek bent naar een verlovings- of jubileumring, we hebben een brede selectie, of u kunt de gelegenheid nog specialer maken met een op maat ontworpen ring van Geretti.

* Bij aankoop van een geslepen diamant groter dan 1 karaat krijgt de klant een "gemmologisch" certfificaat afgeleverd door één van de 3 erkende certificeringsinstellingen HRD , IGI og GIA.

* Wij verklaren op de eer dat wij ten alle tijde conform de eisen van het kwaliteits label AMB zullen werken.

Our Partner

Gerealiseerd met de steun van:

Voel je welkom om onze winkel te bezoeken

Antwerpen Brussel


Appelmansstraat 2a, Hotel Hyllit Gallery,
2018 Antwerpen, BELGIUM
BE0450.941.023

info@geretti.be

+32 (0)3 234 29 05

+32 488 480 380

Ma: 10:00 – 18.00 Di: 10:00 – 18.00 Wo: Op afspraak Do: 10:00 – 18.00 Vrij: 10:00 – 18.00 Zat: 11:00 – 17.00 Zon: Gesloten

FILL THE FORM 

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password