Over ons

Bij Geretti vind je een grote selectie sieraden in 18KT goud of 950 Platina van de beste Italiaanse kwaliteit. We hebben ook losse diamanten en monturen om uw juweel te personaliseren en samen het juweel van uw droom te creëren.


Van de levenslange verlovingsring tot een bijpassend paar oorbellen, wij helpen u bij het kiezen van de perfecte diamanten voor uw specifieke juwelen.


We bespreken uw wensen en budget, selecteren en stellen een keuze uit losse diamanten voor en ontwerpen het meest geschikte juweel voor uw nieuwe aankoop. Omdat de diamant het meest gewaardeerde onderdeel van uw juweel is, proberen we u het beste professionele advies te geven om de glans en schittering van de diamant in het juweel te verbeteren.
Het model kan worden gemaakt op basis van een bestaand ontwerp, een foto die u aanlevert, of een model uit onze vaste collectie.


Als u een stuk dat u bezit opnieuw wilt ontwerpen of de diamant van een bestaand juweel wilt upgraden, kunnen wij u ook helpen. U kunt vertrouwen op ons dynamische, meertalige team van experts om u te helpen bij het vinden van de perfecte diamant voor uw speciale gelegenheid of specifieke vraag.
Bezoek onze winkel en beleef een geweldig dagje diamanten shoppen in Antwerpen of bekijk onze interessante beschikbaarheid online.


Aarzel niet om ons te contacteren bij vragen of offertes. Een diamant is de kostbaarste van alle stenen en heeft het eeuwige leven en de geschiedenis, je kunt een diamant altijd, overal en overal dragen….


Tot snel, GERETTI


geretti-jewellery-diamond-certificaat-tripadvisor

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password