Huwelijken en jubileums


Een verlovingsring symboliseert de liefde en toewijding die een stel deelt. GERETTI Juweliers respecteert die band door de zorg die we besteden aan het kiezen van de perfecte ring. We zullen met u samenwerken om een stuk te vinden dat de persoonlijke stijl van de drager en uw budget weerspiegelt. Ook jubileumringen zijn bij ons een specialiteit.

Veel van onze klanten komen bij ons terug voor het ideale stuk om een jubileum te vieren, een mijlpaal of iets anders. Of u nu op zoek bent naar een verlovings- of jubileumring, we hebben een brede selectie, of u kunt de gelegenheid nog specialer maken met een op maat ontworpen ring van Geretti.


Handgravure


Gravure voegt een persoonlijk tintje toe die een cadeau-item of sieraad kan transformeren in schatten die generaties lang gekoesterd zullen worden.

Reiniging en inspectie


GERETTI Juweliers biedt u graag reiniging en inspectie van uw fijne sieraden aan, zodat u er nog vele jaren van kunt genieten.

We raden u aan om uw sieraden jaarlijks te laten reinigen en eenmaal per jaar te laten inspecteren op losse tanden, versleten bevestigingen en algemene slijtage.

Regelmatige reiniging en inspectie helpen het verlies van een edelsteen als gevolg van beschadigde tanden of bevestigingen te voorkomen. Vooral ringedelstenen worden door dagelijks gebruik bekrast en moeten worden geïnspecteerd en opnieuw gepolijst om hun oorspronkelijke glans terug te brengen. We raden je ook aan ringen af te doen bij het schoonmaken of tuinieren en een ringetui beschikbaar te hebben om je ringen veilig te bewaren.

Sieraden taxaties


Taxeren van uw sieraden bij ons op locatie. Certificering van brancheorganisaties is erg belangrijk bij het taxeren van uw sieraden.
De taxatie heeft verschillende beoogde toepassingen: het biedt taxaties voor verzekeringsvervanging, eerlijke marktwaarde en vastgoeddoeleinden, en stelt u in staat om deze waardevolle goederen te inventariseren. activa. Wanneer u uw sieraad bij ons ter taxatie brengt, inspecteren wij het onder een microscoop, maken er foto's van, bepalen de materialen, het gewicht, de afwerking, de staat en berekenen een taxatie. We zullen u een schriftelijk rapport bezorgen, dat Geretti Jeweller's ook op haar terrein zal bijhouden. Een taxatie is een belangrijke strategie om de juwelen van uw familie veilig te stellen en vooral om de waarde ervan vast te stellen en uw belangrijke bezittingen vast te leggen.
Wanneer u uw bezoek brengt, zullen we u alle voordelen van het laten taxeren van uw kostbaarheden uitleggen. en u helpen bij het uitzoeken van de items die de moeite waard zijn om te taxeren.
Indien nodig zullen Geretti-juweliers u aanbevelen bij een zeer professionele en vooral vertrouwelijke verzekeringsmaatschappij die voornamelijk gespecialiseerd is in het dekken van kostbaarheden van diamanten en juwelen.

Private conciërgeservice


We zullen er zeker van zijn dat we u individuele diensten aanbieden en ons op elk moment van de dag beschikbaar stellen. Onze verzendarrangementen kunnen wereldwijde levering omvatten. Onze raadplegingen worden aangeboden in een besloten setting om met u te overleggen, specifieke edelstenen en sieraden te identificeren die bij uw stijl en budget passen.
In onze privékijkkamer, wat het meest memorabele deel van een bezoek aan onze winkel kan zijn , laten we u vele unieke creaties zien in een rustige, ontspannende omgeving. Onze gecertificeerde edelsteenkundige en deskundige diamant- en juwelenconsulenten kunnen u helpen het perfecte stuk voor uw speciale gelegenheden te vinden.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password